Ramazan Yardım Çalışmalarımız Tamamlandı

AKMER olarak ilim ve davet çalışmalarımızı yürüttüğümüz bölgelerimizde, Suriye Mülteci kamplarında ve Gazze'de kumanya dağıtımları yaptık.


Ramazan Yardım Çalışmalarımız Tamamlandı YURTİÇİ RAMAZAN YARDIMI:

AKMER olarak ilim ve davet çalışmalarımızı yürüttüğümüz bölgelerde kumanya dağıtımları yapmaktayız.

Bu sene 400'e yakın aileye yardım elimizi uzattık.

Hedefimize ulaştıran Rabbimize hamd olsun...

Allah(c), emeği geçen, katkı sağlayan tüm kardeşlerimizden razı olsun.

 
SURİYE RAMAZAN YARDIMLARI:

Bu sene de muhacir kardeşlerimizi unutmadık. İdlib'in bombalanması sonucu başlayan yeni göç dalgasının mağdurlarına iftar sofraları kurup gıda kolileri dağıttık ve bazı ailelere Fıtır sadakalarınızı ulaştırdık.

Ayrıca, Suriye'nin geleceğinde söz sahibi olmalarını umduğumuz yetimlerimizi sevindirecek hediyelerimizi de ulaştırdık.

- İdlip kırsalı Babıska bölgesinde son bombardırmanlar sonucu göç etmek zorunda kalan, kalacak yerleri ve hiçbir şeyleri olmayan bir kısmı yetim, bir kısmı öksüz evlatlarımızdan ve yanlarındaki ailelerinden 350-400 kişinin istifade ettiği iftar soframız kuruldu.

- Azez'deki Şemmarin ve Reyyan kamplarında bulunan anaokullarındaki yetim evlatlarımıza hediyelerinizi ulaştırdık.

- Kamplarda hem meslek edinme hem de kalanların ihtiyaçlarını karşılama amaçlı kurulan atölyelerle ilgili tecrübeli görevli kardeşlerimizce bilgiler verildi.

- İdlip kırsalında iftariyelik gıda yardımlarımızı da muhacir kardeşlerimize ulaştırdık.

- Azez'de bulunan Tel Cibbin kampında yaşayan muhacir kardeşlerimize ibni Teymiyye camisinde iftar sofrası kuruldu. İftarımızdan yaklaşık 500 kardeşimiz istifade etti.

- Şükür ve Bağış kurbanlarınızın etleriyle yapılan Lahmacunları Azez-Keferkelbil köyündeki yetim ailelere dağıttık. Bu Lahmacun+Ayran iftarından 120 aile istifade etti.

 - Fıtır sadakalarınızı da bölge de ulaştırdık.

 
 GAZZE/FİLİSTİN RAMAZAN YARDIMLARI:

 Ambargo altındaki Gazze/Filistin bölgesinde, ihtiyaç sahiplerine kumanya yardımında bulunarak, yetimlere ve ailelerine iftar sofrası kuruldu. Ayrıca Fıtır Sadakalarınız (Fitreleriniz) ihtiyaç sahibi ailelere dağıtıldı. Rabbimiz, emeği geçen ve katkı sağlayan kardeşlerimizden razı olsun.

Ramazan yardımlarımız kapsamında Filistin'in abluka altındaki bölgesi Gazze'yi de unutmadık. Kumanyalarımız Gazze'nin Al-Nusayrat mülteci kampında ve Hanyunus'da dağıtıldı.

Ayrıca, Gazze'de 400 kişilik iftar dağıtımında bulunduk.

 
Emeği geçenlerden ve katkı sağlayanlardan Allah razı olsun.